Autor: Informer.rs

21.10.2020.

08:00

Foto:

Sport

OPASAN JE NADAL, POKAZAO PRAVO LICE! Samo je čekao POTEZ Đokovića, pa onda sve zapanjio odlukom!

Ali, bio je to samo opak plan Rafe. Čekao je potez Novaka Đokovića, pa reagovao. 

Naime, uprkos najavama da će se odmarati do Australijan open, španski teniser je promenio planove nakon što je Srbin odustao od mastersa u Parizu.  Odlučio je da na kraju učestvuje na ovom mastersu i proba da dođe do njega prvi put u karijeri.

Informer

 

To će naravno biti mnogo lakše kada rekordera turnira Novaka Đokovića, koji ima pet trofej, nema na žrebu, pošto je Rafael Nadal tek jednom u karijeri igrao finale u prestonici Francuske.

Nemazani Nadal će pokušati da trijumfom u Parizu, ovog puta na betonu i u zatvoreom, da se izjednači sa srpskim teniserom po broju masters titula u karijeri. Za sada Novak ima 36, i osvojio je sve makar dvaput, dok je Nadal na 35.

Informer

 

Iako je Novak kao branilac titule odustao, neće izgubiti poene. On će igrati na turniru u Beču i pokušati da dođe do novih 500 bodova. Turnir u beču se igra od 24. oktobra.

Inače, Novakovi navijači ne moraju da brinu, prvo mesto mu nije ugroženo, a 8. marta 2021. godine postaće teniser sa najviše provedenih nedelja na prvom mestu ATP liste.

Informer

 

Bonus video