Autor: Informer.rs

27.10.2020.

13:26

Foto:

Sport

SKANDALOZNO I BEDNO! MRZI Novaka, pa ga PONIŽAVA na svakom koraku!

Iako ceo svet zna da za presto bore Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Australijanac se pravi lud i bezobraz.

Kaže da je očekivao da se Španac, koga je mesecima prozivao i vređao, prošeta do titule u Parizu, a to je samo početak. 

- Iskreno nisam bio iznenađen kada sam video da se Nadal prošetao do titule u Parizu. Voli da igra tamo, u karijeri je samo dva puta poražen. Sa 20 gren slem trofeja o Špancu možemo razgovarati kao o najboljem svih vremena - izjavio je Kirjos, a onda nastavio da ignoroše postojanje Đokovića.

Informer

 

- Za mene je Rodžer najbolji svih vremena, dok je Nadal najbolji u ovoj eri. To je moje gledanje na tu temu. Federer je kao Majkl Džordan. Ima taj status. Odličan je na svim podlogama. Način na koji igra tenis je poseban i zbog toga je GOAT - pručio je Kirjos, iako svi znaju da će Đoković bez premca u ovoj eri.

Australijanac priznaje da je imao rasprave sa Nadalom.

- Imali smo različite poglede na stvari. Međutim, to ne menja moje mišljenje o njemu kao teniseru. Nestvarno je da neko ima 20 grend slem titula. Mislim da ovako nešto više nikada nećemo doživeti u tenisu - kazao je Nik, a moramo da dodame da od njega sigurno nećemo, a moraće da proguta jednog dana ove reči, kada Đoković nadmaši najveće rivale.

Bonus video