Autor: Informer.rs

01.11.2020.

08:03

Foto:

Sport

ĐOKOVIĆ ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO! Navijači u strahu, a Nole...

Šokirao je prvi teniser sveta fanove. Mada je sa dve pobede najverovatnije obezbedio tron na kraju sezone, i izjednačio se sa idolom Pitom Samprasom, koji je takođe šest puta bio prvi na kraju sezone, očekivali su da će podići trofej u Beču.

Posle poraza se ipak u strahu!

Informer

O čemu se radi? Novak ima 11.830 bodova, a Nadal 9.850 bodova. Španac je za sada prijavio turnire u Parizu i Londonu, a ako bude maksimalan na ta dva događaja mogao bi da dođe do 11.590 bodova. To mu naravno ne bi bilo dovoljno, ali ukoliko se naknadno prijavi na turnir serije 250 u Sofiji... E, u tome je caka.

Prvo su se pojavile informacije da se Rafa zahvalio Bugarima na pozivu, verovatno u jeste jer je mala šansa da će igrati u Sofiji između mastersa u Parizu i Završnog mastersa u Londonu, u nedelji od 8. do 14. novembra, a nijedan do sada nije osvojio. Međutim, i dalje se čeka zvanična potvrda tenisera ili turnira da neće igrati.

Informer

To je potvrdio na neki način i sam Đoković, posle poraza od Italijana. Nole verovatno zna da Rafa neće igrati u Sofiji, jer bi mu se sigurno malo više igralo, kako bi pobedio i osvojio što više bodova, kako bi ispunio cilj – završio godinu na prvom mestu i upisao se u istoriju.

- Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Osigurao sam broj jedan... – jasan je bio Nole posle poraza, pa izgleda da navijači ipak ne moraju da brinu, da li će Rafa igrati u Sofiji ili ne.

Bonus video