Autor: Informer.rs

07.11.2020.

11:29

Foto:

Sport

KAKO JE HRVAT UKANALIO NOVAKA! Neverovatno!

Razmišljao je čak o tome da počne da se bavi golfom:

Informer

- Te godine doktori su mi rekli da više nikad neću moći da igratm sa istim intenzitetom. Rešenje je bilo da odem u Portland gde su mi napravili posebne patike sa terapijskim ulošcima. Želeo sam da igram barem još jednu godinu i da su mi rekli da će mi to biti poslednja godina u karijeri, odmah bih potpisao tu mogućnost prisetio se Nadal, koji se 15 godina kasnije izjednačio sa Federerom na 20 Gren Slem titula.

Španac je bio u velikoj krizi i prošle godine i priznao da je skoro završio karijeru.

- U 2018. i 2019. imao sam dosta povreda i nameravao sam da uzmem pauzu od pet meseci pa da vidim šta dalje. Jedan dan sam trenirao u Monte Karlu i nakon pet minuta sam rekao - Dosta je. Otišao sam sa terena i krenuo u šetnju po brdima. Moj tim mi je jako pomogao da nastavim da se borim i to je bilo ključno - rekao je Nadal i nastavio:

Informer

Dvadesetu Gren Slem titulu i 13. Rolan Garos osvojio je nedavno protiv Novaka Đokovića. Španac je pregazio prvog tenisera sveta 3:0 u setovima i tako ućutkao one koji su pre meča rekli da je Đoković favorit. Jedan od njih bio je i Goran Ivanišević koji je rekao da Rafa nema šanse.

- Pre finala ne čitam portale ni medije tako da nisam čuo tu izjavu pre meča. Da sam je video, bio bih još motivisaniji. Svima je jasno koliko je pogrešio- zaključio je Nadal.