Autor: Informer.rs

03.12.2020.

10:41

Foto:

Sport

NOLE DONEO VELIKU ODLUKU! Koštaće ga, ali je presekao!

Novak Đoković je u Njujorku tokom ju Es opena boravio u privatnoj kući, a verovatno će i u Melburnu imati privatan smeštaj, jer će Vlada Viktorije najverovatnije odobriti igračima da tako nešto učine posle obaveznog dvonedeljnog karantina.

- Biće interesantno videti šta će uraditi Novak Đoković jer je na US Openu bio u privatnoj kući. Dozvilili su mu neku vrstu posebnog balona, on je iznajmio kuću, morao je sve da uredi po pravilima i prilagodi je kovid uslovima. Nadavno, to ga je koštalo, ali on ima novca. Mnogo igrača voli da živi u kućama i tamo boravi sa svojim timovima. Biće to pomalo neobičan osećaj posle svega - rekao je za "Skaj Sports" radio poznati australijski trener Rodžer Rašid.

Informer

 

Novak je osmostruki šampion Australijan opena. Tretman koji ima u Melburnu ne može da se poredi sa ostalim turnirima, pa nema sumnje da su organizatori prvog grend slema u sezoni već razgovorali sa prvim teniserom sveta.

Teniseri su već bili u tim balonima, nije im to ništa novo. Neki od njih će razmišljati u stilu, 'dve nedelje karantina, to je mnogo'. Ipak, oni će biti tu pod našim uslovima, moraće da slede protokole ako žele da budu ovde i takmiče se - zaključio je Rašid.

Bonus video