Autor: Informer.rs

06.01.2021.

11:22

Foto:

Sport

NOVAK SMESTIO HRVATU! Đoković gledao kako se Ivanišević blamira!

Kada je teniska sezona bila prekinuta zbog pandemije korona virusa, Đoković je rešio da organizuje "Adria Tour" u gradovima širom bivše Jugoslavije i tako prikupi novčanu pomoć za humanitarne svrhe.

Prvi turnir je bio odigran u Beogradu, a tom prilikom je i Ivanišević stigao u prestonicu Srbije.

Nole šaljivdžija

Pukle su mi pantalone tako da mi se pola zadnjice videlo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori,
Goran Ivanišević

- Bilo mi je fenomenalno. Nisam bio skoro 30 godina. I odmah mi se desilo nešto što se može samo meni desiti - rekao je Ivanišević u intervjuu za "Sportski žurnal".

- U Ateljeu 212 predstava fenomenalna, napravili su spektakl. Uživao sam, ali kako smo se stalno dizali, pukle su mi pantalone tako da mi se pola zadnjice videlo, a Nole stoji pored mene i ništa ne govori. Jedan čovek mi je na kraju predstave rekao da su mi pukle pantalone. Kaže Nole, video sam ja, ali sam hteo malo da te zajebavam - otkriva Ivanišević.

Informer

Novak Đoković i Goran Ivanišević

Potom je otkrio da to uopšte nije bio kraj neprijatnostima.

- Sedeli smo u prvom redu, ali sam stalno ustajao, a u jednom trenutku sam izašao na pozornicu, jer je Aljoša Vučković, koji je živeo u Splitu, napravio iznenađenje za mene i otpevao pesmu "Nima Splita do Splita". Tri sata su mi bile iscepane pantalone. Izašao sam na binu da bih mu se zahvalio, okrenuo sam se prema glumcima, svi u gledalištu su videli pola moje zadnjice.

Na konstataciju novinara da će, kako je počeo, pomiriti Srbe i Hrvate, nekadašnji šampion Vimbldona ima spreman odgovor.

- Zašto da ne. To je uloga sporta, nema svađanja u sportu i ne znam zašto se ko svađa. Uživao sam i nadam se da ću opet doći. To je sve normalno, ljudi vole da dolaze kod nas leti, meni je bilo lepo tamo i nadam se da ću opet doći - rekao je Ivanišević.