Autor: Informer.rs

19.01.2021.

09:55

Foto:

Sport

NOVAK SE NE PITA NIŠTA, NIJE DO NJEGA! Troicki ogorčen, otkrio šta se dešava u Australiji!

Ali, izgleda da to nije glavni problem, nego Novak Đoković na koga se se obrušili zapadni mediji, kada je tražio bolje uslove za igrače koji se pripremaju za prvi najveći turnir u godini.

Optužili su ga da je sebičan, uporedili sa teroristom, neki su bezobrazno predložili da ga deportuju... Teniseri su besni zbog uslova, a ogorčen je Viktor Troicki, koji je u intervjuu za Sportski žurnal otkrio šta se dešava.

- Haos totalni, užas što se svega tiče. Zatvoren sam 14 dana, ne smem iz sobe da izađem. Nema treninga, nema ništa. Propada mi grend slem, ne mogu u sobi da se spremim za pet setova -  rekao je za Žurnal Troicki.

Novak Đoković je traži od organizatra bolje uslove, ali su ga vlasti ekspresno odbile.

- Ne pita se Nole ništa tu, nije do njega. ni do bilo koga iz sveta tenisa - kazao je selektor Dejvis kup tima Srbije.

Informer

Novak Đoković i Viktor Troicki

Užas, katastrofa! Da sam znao, ne bih nikad ni dolazio.

Viktor kaže da ništa od ovog nije bilo najavljeno igračima pre no što su krenuli za Australiju. 

- To je najveći problem, jer nismo bili obavešteni. Rečeno nam je da će zdravstveni radnik odlučivati da li je bilo bliskog kontakta u avionu sa zaraženom osobom i na osnovu toga biće određeno da li će biti potrebno da se neko izoluje ili ne. Sve pripreme propadaju. Dve nedelje ležanja u krevetu, sigurno je da ću narednih mesec i po dana morati da se vraćam u formu. Sve ovo mi pravi haos u karijeri.