Autor: Informer.rs

04.02.2021.

08:38

Foto:

Sport

NAVIJAČI NAPALI IRCA! Bednik, ne krije da mrzi Novaka, a jezivim komentarima navukao je bes fanova!

Naime, pošto je jedan radnika hotela pozitivan na koronu možda će 500-600 učesnika Australijan opena, od igrača, trenera i ostalih morati u izolaciju.

Mnogima je Novak Đoković trn u oku, ali ovoliko daleko su išli samo oni koji ga baš mrze. Irac se nada da će Novak završiti u izolaciji. 

- Recite nam da je i Novak Đoković među njima. Svima nam to treba - napisao je na Tviteru, a potom ušao u raspravu sa Novakom fanovima, koji nisu ćutali posle skandalozne objave. 

Informer

NOvak Đoković

Mekkena je toliko bezobrazan da je čak imao obrazloženje svog stava u vezi sa Novakom.

- Karantin nije bolest. U osnovi je ono što se već gotovo godinu dana nameće svima ostalima, ali neki koji to ne moraju da podnesu kod kuće i dalje gunđaju - pojasnio je Irac, sa jasnom aluzijom na Novaka. 

Brzo su usledila pitanja tviteraša da ovaj pojasni zbog čega je iznao ovakav stav prema najboljem teniseru sveta.

- Da bismo svi mi mogli da vidimo šta će Novak još da stavi na listu svojih zahteva, pa da nas time sve zabavi.

Navijači su ga kritikovani zbog otvorene mržnje prema Novaku, posebno jer je novinar, poručili su mu da je sramota to što radi, te da bi trebalo da razmisli malo o svemu i potraži pomoć jer nije normalno to što radi. 

- Želite da Novak dobio kovid? Da li biste ovo rekli za Nadala i Federera? Mržnja je otišla predaleko - poručio mu je jedan "tviteraš".