Autor: Informer.rs

08.02.2021.

09:02

Foto:

Sport

BURNO U MELBURNU! Zverev poludeo pa lomio reket, Tim se dobro preznojio! /FOTO/

Naredni rival Dominiku Timu biće pobednik duela Dominik Kepfer – Ugo Delien.

Austrijanac se dobro preznojio u prvom setu. Dva puta je gubio servis, spasavao set-loptu pri servisu protivnika i nekako uspeo da ga uvede u taj-brejk. Tamo je uspeo da slavi sa 7:2 i sve posle toga bilo je lakše.

Informer

 

U drugom setu je Kukuškin poveo sa 2:0, usledila su tri brejka i furiozan preokret Tima do 6:2, koji je bez problema dobio i treći set. 

Šesti nosilac na Australijan openu Aleksandar Zverev imao je problema u prvom kolu, ali je na kraju ipak posle preokreta uspeo da savladala Amerikanca Markosa Đirona posle skoro dva sata i 45 minuta borbe – 3:1 (6:7, 7:6, 6:3, 6:2).

Informer

Aleksandar Zverev

Teškom mukom Zverev je stigao do drugog kola gde će mu rival biti Taro Danijel iz Japana ili Maksim Krisi iz Sjedinjenih Američkih Država. 

Zverev je u jednom trenutku bio toliko frustrian pa je stradao reket, ali je ipak uspeo da pregrmi prvo kolo. 

Informer

 

Rutinski trijumf ostvario je Sten Vavrinka koji je bio bolji od Portugalca Pedra Souse sa 3:0 (6:3, 6:2, 6:4).  U sledećoj rundi će igrati protiv boljeg iz susreta Fušović – Polmans.

Siguran na startu u Melburnu je bio i Miloš Raonić koji je bio bolji od Federika Ćorie sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:2). Raonić je dominirao u svom meču protiv Argentinca i u narednom kolu će za rivala imati boljeg iz duela Mute – Milman.