Autor: Informer.rs

10.02.2021.

10:15

Foto:

Sport

POJAVIO SE SNIMAK! Evo kako je bahati Tijafo provocirao Novaka! /VIDEO/

Prvi teniser sveta se plasirao u treće kolo Australijan opena pošto je pobedio Amerikancu u četiri seta - 6:3, 6:7, 7:6, 6:3.

A, Amerikanac se tokom celog meča služio raznim trikovima kako bi sačuvao snagu jer drugačije nije mogao da parira Srbinu. 

Odugovlačio se sa servisima, a sudija je sve to uglavom tolerisao. Tako je bilo i posle najdužeg poena na meču koji je Tiafo dobio na svoj servis nakon 33 razmenjena udarca u petom gemu četvrtog seta. Amerikanac je čak u jednom trenutku prešao na Novakovu stranu.

Informer

Frensins Tijafo nasmejao Novaka Đokovića



Nikome nije bilo jasno šta se dešava, Tijafo je prišao Đokoviću pa su onda zajedno nešto tražili. U prvi mah se činilo da traže određenu lopticu, ali je u pitanju bila prigušnica koja je Frensisu spala sa reketa, a koja se na istom nalazi kako žice ne bi vibrirale. Iako je tako Novak ispao iz ritma, što nijedan teniser ne voli, pomogao je bahatom Tijafou, našao je prigušnicu koja je očigledno pukla i više nije bila od koristi.

Amerikanac je na kraju dobio što je tražio, malo se odmorio, ali sve je to bilo kratkog daha. Istina, Novak nije briljirao, ali je i to bolo dovoljno da naplati Frensisu za sav bezobrazluk. I svaka čast Novaku, nije naseo na provokaciju. 

Pojavio se i video, pogledajte.