Autor: Informer.rs

17.02.2021.

12:37

Foto:

Sport

NOVAK JE LOŠ, NADAM SE DA ĆE BITI KAŽNJEN! Deca ga gledaju, divljao je na terenu!

Novak Đoković je u četvrtfinalu savladao Aleksandra Zvereva sa 3:1 i plasirao se u polufinale gde ga čeka Aslan Karacev.

Đoković je u jednom trenutku tokom meča polomio reket i tako se rešio frustracije, bolje zaigrao i pobedio. Novinar "Dejli mejla" Tom Farmeri zbog toga je Đokovića nazvao "folirantom koji nije dobar primer deci".

Informer

Novak Đoković bes iskalio na reketu

- Lomljenje reketa postaje loša navika prvog tenisera na svetu, koji je još jednom izgubio živce, sada na meču protiv Nemca Aleksandra Zvereva. Međutim, nekako je uspeo da se povrati i pobedi - piše u jednom delu teksta, kao da je Novak jedini teniser koji je tokom takmičenja polomio reket.

Naravno, to nije nešto što bi trebalo da radi, sam Novak je rekao da nije ponosan zbog tog poteza, ali mu je u tom trenutku pomogao. 

Naslov članka je: "Ljutiti Đoković lomi reket u još jednom divljanju na terenu..." a Britanci su podsetili na  Noletove ispade tokom karijere. Nisu zaboravili da podsete na Ju Es opena kada je Novak slučajno lopticom pogodio linijskog sudiju, izbačen je sa tunira i morao je da plati 250.000 dolara kao kaznu.

- Nadam se da će Novak biti kažnjen za svoje ponašanje. To što on radi nikako nije dobar primer deci koja ga gledaju. Baš, baš loše - napisao je Britanac citirajući jedan komentar sa društvenih mreža.