Autor: Informer.rs

24.02.2021.

00:11

Foto:

Sport

LJUBOMORNE DUŠE, PRAVE SE LUDI! Novaka iskulirale kolege!

Posebno je sramota što se ludi prave Rafael Nadal i Rodžer Federer, za koje naš as uvek ima reči hvale.

Noletu su čestitali samo Danil Medvedev, Amerikanka Sloun Stivens i Endi Marej. Od bivših tenisera Endi Rodik, Rod Lejver, Pet Keš, Gabrijela Sabatini, Bili Džin King...

Informer

Novak Đoković uskoro najbolji svih vremena

Zanimljivo je da je Novaku čestitao doskorašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić, iako su mnogi mislili da su se posvađali zbog Zikijeve smene sa klupe.

- Očekivao sam da će finale biti neizvesnije, ali takođe znam koliko je Novak tamo dobar kada ima svoju igru i izuzetno je motivisan. Potpuno je drugačije kada servirate ili uzvraćate servis u finalu grend slema, nego što je to u četvrtfinalu ili polufinalu, kada igrate protiv nekoga ko ih je osvojio 17. Prilično je zastrašujuće to i mlađi igrači nisu pokazali da su naročito blizu. Na US openu, Dominik Tim je uradio šta je morao da bi osvojio turnir, ali da Novak nije pogodio linijsku sudiju lopticom u vrat, mislim da bi i tada bio isti ishod - rekao je Marej.

Informer

 


Đoković je trijumfom u Melburnu stigao do 18. grend slema i tako prišao na samo dva koraka od Rafaela Nadala i Rodžera Federera koji imaju po 20. Novak je u ponedeljak zakoračio u svoju 309. uzastopnu nedelju na vrhu ATP liste i za dva ponedeljka će srušiti Federerov rekord od 310 nedelja.