Autor: Informer.rs

22.03.2021.

20:27

Foto:

Sport

ODRŽAN ŽREB ZA MAJAMI! Srpski teniseri uopšte nisu loše prošli

Prvi reket sveta Novak Đoković je odustao od turnira na Floridi, ali će čast Srbije braniti Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere, kao i Danilo Petrović koji će pokušati kroz kvalifikacije da se domogne glavnog žreba.

Dušan Lajović će u Majamiju biti 16. nosilac i zbog toga će u prvom kolu biti slobodan. U drugom ga čeka neki kvalifikant, a u trećem bi trebalo da odmeri snage sa Danijelom Evansom, Frensisom Tijafoom ili Stefanom Travaljom. U osmini finala bi Ducija sačekao prvi nosilac Danil Medvedev, koga je Srbin nedavno isprašio na turniru u Roterdamu.

Informer

Dušan Lajović

Laslo Đere će se u prvom kolu sastati sa Jiržijem Veselim, a u drugom bi ga sačekao Aleksander Bublik. Ako bi prošao u treće kolo, tu bi ga verovatno sačekao David Gofan, a u eventualnoj osmini finala Grigor Dimitrov je projektovani protivnik.

Informer

Laslo Đere

Miomir Kecmanović će na startu turnira igrati protiv kvalifikanta, a u drugom kolu bi mogao da izađe na megdan Adrijanu Manarinu. Ukoliko bi se domogao treće runde, tu bi najverovatnije odmerio snage sa Dijegom Švarcmanom, a naredni rival bi mu bio Fabio Fonjini, ako ne bi bilo iznenađenja.

Informer

Miomir Kecmanović

Mečevi kvalifikacija su počeli u ponedeljak, a prvo kolo je na programu od srede, 24. marta.