Autor: Informer.rs

21.04.2021.

13:56 >> 17:18

Foto:

Sport

NOVAK SILOVIT NA STARTU! Kvon doživeo DEBAKL u Beogradu! /FOTO/

Dugo vremena srpska publika čekala je da najbolji teniser sveta zaigra u Beogradu i dočekala je! Novak je počeo svoje učešće na ovogodišnjem Serbia Openu, a u drugom kolu lako je izašap na kraj sa Kvon Sonvom i slavio sa 2:0 (6:1, 6:3).

Informer

Od starta meča nije se postavljalo pitanje pobednika, a Novak je posle samo 25 minuta igre već vodio sa 5:0 u prvom setu. Uspeo je Kvon da smanji na 5:1, ali je prvi reket sveta već u sledećem gemu rešio prvi set u svoju korist. 

U drugom setu ista meta isto odstojanje, Kvon je osvojio svoj servis gem, nakon čega je Đoković vezao pet gemova. Smanjio je Koreanac na 5:3, ali je srpski as u napravio još jedan brejk i rešio pitanje pobednika!

TOK MEČA

Drugi set

6:3 - KRAJ! Novak je prošao u treće kolo Serbia Opena!

5:3 - Prvi brejk Kvona, imao je Novak šansu da reši meč u svoju korist, ali je njegov rival smanjio na 5:3!

5:2 - Uspeva Kvon Sonvo da ostane u meču! Osvojio je Koreanac gem na svoj servis i smanjio rezultat na 5:2!

4:1 - Novi brejk za Novaka Đokovića! Uspeo je Kvon da spasi prvu brejk loptu, ali je najbolji teniser sveta drugu iskoristio!

3:1 - Uspeo je Đoković da potvrdi brejk i povede sa 3:1!

Informer

2:1 - Lako je Novak osvojio svoj servis gem, a potom je još jednog brejknuo Kvona i poveo u drugom setu!

0:1 - Poveo je Kvon u drugom setu.

Prvi set 

6:1 - Bez šanse bio je Kvon u prvom setu, Novak je bio siguran na servisu i lako priveo prvi set kraju!

5:1 - Prvi gem za Kvona posle 25 minuta igre,  ima Novak šansu da već sada povede sa 1:0 u setovima!

5:0 - Još jedan furizan servis gem najboljeg tenisera sveta, samo jedan gem Novka deli od prvog seta!

4:0 - Novi brejk za Novaka Đokovića i već je 4:0! Pitanje pobednika u prvom setu je rešeno, a Koreanac će imati priliku da ublaži rezultat!

3:0 - Nije Kvon imao šanse u trećem gemu, Novak je rutinski rešio svoj servis gem i overio brejk koji je napravio na startu meča!

Informer

2:0 - Nakon velike borbe u drugom gemu i dve propuštene brejk-lopte Novak Đoković je uspeo da "oduzme" servis Koreancu i tako stekne prvu osetniju prednost već na startu prvog seta!

1:0 - Imao je Novak Đoković problema na svom prvom servis gemu protiv Kvona, ali je najbolji teniser ipak poveo na startu meča!

15.10 - Pljusak je napravio haos na terenima na Dorćolu u sklopu "Teniskog centra Novak", tako da se meč pomera na 16:30 časova.

15.00 - Novak igra u Beogradu posle devet godina, pa je ATP je podsetio navijače kako je pre nekoliko meseci prvi reket sveta na ulicama prestonice učio mališane da pravilno udare lopticu.

14.15 - Prekinut je program na Dorćolu zbog pljuska u Beogradu. Novakov meč trebalo je da počne u 14.30, ali će kasniti. 

13.55 - Srpski as na teren izlazi nakon što je meč završio još jedan naš teniser Miomir Kecmanović, sa kojim će prvi teniser sveta igrati u četvrtfinalu, ako ne dođe do velike senzacije.

Informer

Miomir Kecmanović

13.50 - Dobrodošli na Informer.rs. Meč između Novaka Đokovića i Sunvu Kvona očekuje se da počne oko 14:30 časova.