Autor: Informer.rs

23.04.2021.

14:05 >> 16:21

Foto:

Sport

DUEL SRBA PRIPAO NOVAKU! Đoković u polufinalu SERBIA OPENA!

Novak se do četvrtfinala "prošetao" pošto je bez problema izašao na kraj sa Kvonom u prethodnom kolu turnira. Sa druge strane Kecmanović je imao problema u trećem kolu protiv Rinderkneka, ali je srpski teniser ipak prošao dalje. 

Informer

Novak Đoković će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Karacev - Mager!

Tok meča:

Drugi set:

6:3 - Kraj meča! Pobedio je Novak Đoković sa 2:0 (6:1,6:3) Mladi Kecmanović nije mnogo namučio najboljeg tenisera sveta, koji se plasirao u polufinale Serbia Opena! Ipak ovaj meč će biti od velikog značaja za Kecmanovića, pred kojim je lepa budućnost

5:3 - Još nije kraj meča! Mladi Kecmanović je oduzeo servis Novaku! Igra hladnokrvno i staloženo srpska nada!

5:2 - Vodio je 30:0 Kecmanović na svoj servis, ali je Novak uspeo da stigne i prestigne prednost mladog Srbina! Napravio je Đoković ključni brejk u ovom setu! Nole je iskoristio četvrtu brejk šansu!

4:2 -  Rutinski igra Novak protiv Kecmanovića! Klasa je očigledna! 

3:2 - Uspeva Miomir Kecmanović da odoli pritisku Novaka Đokovića i osvoji novi gem na svoj servis!

3:1 - Još jednom je Đoković bio siguran na svom servisu i sa nulom dobio i treći gem u ovom setu. 

2:1 - Stigao je Kecmanović do svog prvog gema u drugom setu. Vodio je Đoković sa 30:0, ali je uspeo mladi srpski teniser da se vrati i smanji zaostatak!

2:0 - Rutinski Đoković potvrđuje brejk na svom servisu!

1:0 - Pravi Novak brejk već na startu drugog seta iz bekhend vinera. Pokušao je Kecmanović da napadne favorizovanog rivala, ali je Đoković uzvratio i poveo u drugom setu. 

Prvi set:

6:1 - Posle velike borbe u poslednjem gemu Đoković ipak osvaja prvi set. Spasao je Kecmanović četiri set lopte, potom imao i dve šanse za brejk, ali je najbolji teniser današnjice ipak rešio set u svoju korist!

5:1 - Novi brejk za Novaka Đokovića koji će sada servirati za prvi set!

Informer

4:1 - Imao je Kecmanović brejk loptu posle dva loša servisa Novaka Đokovića, ali mladi srpski teniser nije to iskoristio! 

3:1 - Osvaja Kecmanović svoj servis gem fantastičnom bekhend paralelom. Čestitao mu je Novak na prelepomo potezu!

3:0 - Još jedan servis gem ide Đokoviću. Sjajno služi srpskog asa servis na startu meča, a Kecmanović je i drugi gem izgubio sa "nulom"!

2:0 - Brejk za Novaka Đokovića na startu meča. Uspeo je Kecmanović da spasi jednu brejk loptu, ali je prvi reket sveta u dugoj razmeni udaraca bi bolji i napravio osetniju prednost!

1:0 - Novak Đoković je bio prvi na servisu, a najbolji teniser sveta rutinski je poveo bez izgubljenog poena. 

Informer

14:37 - Mateo Beretini eliminisao je Filipa Krajinovića sa Serbian Opena, a kroz nekoliko minuta očekuje se početak "srpskog derbija" između Đokovića i Kecmanovića!

14:12 - Planirano je da duel Novaka i Miomira počne od 14:40, ali će on kasniti.

14:10 - Mateo Beretini poveo je protiv Krajinovića sa 1:0 u setovima, a srpski teniser u drugom setu vodi sa 2:1!

14:05 - Dobro došli na lajv prenos četvrtfinala Serbia Opena između Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića. Sve detalje sa današnjeg meča možete pratiti uz portal Informer.rs!