Autor: Informer.rs

27.04.2021.

20:01

Foto:

Sport

OPET UDARAJU NA NOVAKA! Njegova organizacija ponovo na meti! ATP MISLI DA SRBIN NE POMAŽE TENISERIMA!

Andrea Gaudenci je morao da "pecne" najboljeg tenisera sveta!

- Pomno pratim tu temu otkako se pojavila. Znam kako se osećaju igrači, imam mnogo empatije prema njima. Ali iskreno, mislim da nisu u boljoj poziciji ni sa novim udruženjem. Čvrsto verujem, da ako želimo da naš sport raste, potrebna je saradnja svih igrača i turnira. Takođe razumem želju tenisera da mora da postoji veća transparentnost u pogledu finansiranja turnira-potkačio je Gaudenci PTPA.

Informer

 

Organizacija koju je osnovao Novak Đoković želi da pomogne slabije rangiranim teniserima, a oni koji podržavaju ATP od početka su protiv ideje Srbina!

Svađa Vaseka Pospišila sa čelnicima ATP-a je snažno odjeknula! Nakon skandala pojedini igrači stali su na stranu Đokovićeve organizacije.

Informer

 

Gaudenci je izjavio kako se ATP promenio u posldnjih 15 meseci....

- Ne zaustavljamo se, uvek se radi na napretku i upravljanju krizama i problemima. Nalazimo se u periodu u kojem dosta menjamo; promenili smo u poslednjih 15 meseci više pravila nego u poslednjih 30 godina, kako u pogledu kalendara, tako i u pogledu novčanih nagrada, ranga...apsolutno svega - rekao je prvi čovek ATP-a.