Autor: Informer.rs

04.05.2021.

12:42

Foto:

Sport

NOVAKOV DVORAC NA JEZERU! U Rumi pravi RAJ na zemlji!

Velelepna vila se nalazi obroncima Fruške Gore, između Iriga i Rume. Smeštena je na privatnom jezeru, a meštani govore da su Đokoviću često tu.

Kada nema padavina, majstori rade prepravke oko kuće i oko bazena, čija se veličina procenjuje na 1.200 kvadrata.

Sve je ograđeno visokom betonskom ogradom, što Đokovićevima garantuje privatnost, prenosi Blic. Oni imaju sopstveni prilaz jezeru, ali i ogroman vrt u kojem će  najveći deo vremena provoditi Stefan i Tara. Uz sve to, stakla na svim prozorima su izrađena tako da niko ne može da slika ili vidi šta se dešava unutar doma. 

Informer

Vila Novaka Đokovića

Zanimljivo je da su pored vile nekoliko kuća u kome se nalaze prijatelji sa kojima se Đokovićevi često druže.

Meštani su rekli da Srđan Đoković neće izgraditi restoran, s obzirom da se u jezeru uzgaja riba.

Informer

 

- Prijatelj sa kojim se Srđan druži dugo godina jednom ga je doveo ovde i pokazao mu ovo mesto. Srđanu se to veoma dopalo, te je odlučio da nekoliko godina kasnije sagradi kuću. Pošto žele da imaju maksimalnu privatnost, neće otvoriti restoran, već žele da imaju sopstveni mir, a da po potrebi kada to budu hteli prave druženja i slavlja na imanju. Videli ste da imaju obezbeđenje, to je zato što žele da imaju maksimalnu privatnost i da niko ne gleda šta rade u svom dvorištu - ispričao je jedan od meštana koji tu godinama stanuje. Na pitanje koga više viđaju da dolazi na imanje, stanovnici ovog malog mesta u Vojvodini rekli su:

- Najviše viđamo Srđana, Novak retko kad dolazi. Bio je pre nekoliko nedelja, šetao se sa ženom i decom. Srđan se dogovara s majstorima, trudi se da sve bude kako treba kada Novak dođe, te da svi porodično mogu da uživaju. Često sa prijateljima zna da sedi do kasno u noć...