Autor: Informer.rs

21.05.2021.

09:53

Foto:

Sport

BOLJE DA JE ĆUTAO, AMERIKANCU SE SVI SMEJU! Pre 6 godina je prozvao Đokovića, ali ga je Srbin brutalno ućutkao!

Naime, Novak Đoković i Rafael Nadal su i dalje u samom vrhu ATP liste, kako trenutno stvari stoje tako bi moglo da bude još nekoliko godina.

Ali, Mekinro pre šest godina nije verovao da će dominirati. Nekadašnji šampion Rolan Garosa i dublu je mnogo puta pričao ružno o srpskom šampionu, a 2015. godine je na rođendan Rodžera Federera 8. avgusta postavio jednostavno pitanje. 

Informer

 

- Pitam se kako će Đoković i Nadal biti rangirani sa 34 godine?

Mislio je Amerikanac da će biti u penziji, ali Novak i Rafa su imali druge planove. I dalje dominiraju teniskim terenima.

Nadal ima 34 godine i gravitira između drugog i trećeg mesta, a dan pre 34. rođendna Novak Đoković je prvi na ATP listi. Srpski teniser je uz to nedavno oborio rekord po broju nedelja provedenih na vrhu i nastavlja da pomera granice. 

Đoković je nedavno istakao da ga to ne opterećuje i sada je fokusiran isključivo na najveće turnire - trenutno ih ima 18, dok Nadal i Federer u svojim vitrinama imaju po 20 trofeja.

Informer

 

Istina, stižu mlade nade tenisa poput Danila Medvedeva, Stefanosa Cicipasa ili Dominika Tima. Međutim, i dalje su daleko od Đokovića i Nadala.