Autor: Informer.rs

21.05.2021.

17:19

Foto:

Sport

POZNATI UČESNICI SERBIA OPENA 2! Velika imena stižu, ŽREB JE VEČERAS!

Nakon što je odredjeno ko će dobiti specijalne pozivnice za učešće na predstojećem Serbia Open 2 turniru sve je spremno za početak novog ciklusa takmičenja u Beogradu.

Informer

Serbia Open 2021

Ponovo je data šansa mladim i perspektivnim teniserima kojima je učešće na Serbia Openu šansa da naprave iskorak i steknu ime u svetu tenisa, uz nadu da će ovoga puta, za razliku od prvog, rezultati biti na nivou. Organizatori turnira objavili su da će na Serbia Openu 2 učestvovati Hamad Međedović, Marko Topo i Peđa Krstin.

Pozivnice za kvalifikacije dobili su  Marko Tepavac i Karlos Gomes Erera, a žreb za ceo turnir biće održan večeras u 19:30.

- Novak je stigao u Beograd, dolaze nam svi naši najbolji teniseri, Krajinović, Lajović, Kecmanović, Đere, stižu i Gael Monfis, Manarino, Šardi, Verdasko, Basilašvili, veliki broj tenisera iz TOP 50 na svetu. Jako smo srećni i nadamo se lepom vremenu - rekao je direktor turnira i Novakov brat, Đorđe Đoković.

Ipak, od odluka Kriznog štaba zavisi da li će u nekom trenutku biti moguće da Serbia Openu 2 prisustvuje i odredjen broj gledalaca, a ako se pogleda situacija sa koronavirusom u poslednje vreme u našoj državi, taj scenario nije nerealan.

Do tada, kompletna ekipa se pridržava pravila i propisa, poštujemo sve mere koje je propisala Vlada Srbije, nastavićemo tako. Želimo da zaštitimo sve učesnike i da sve protekne i za ovaj turnir na najvišem nivou - rekao je Đoković, najavivši turnir koji počinje u ponedeljak