Autor: Informer.rs

10.06.2021.

07:12

Foto:

Sport

NAJBOLJI MEČ U ISTORIJI! Novak i Nadal su se već SUSRELI u polufinalu Rolan Garosa, a "kobna mreža" je rešila duel! /VIDEO/

Navikli smo da sudar dvojice najboljih na svetu gledamo u finalu, ali su Rafine slabije partije van šljake uticale na to da kao treći nosilac stigne u Pariz što je značilo da će se u potencijalnom polufinalu susresti baš sa Novakom! 

Informer

Polufinale više nije potencijalno već realnost, a u prošlosti su se Đoković i Rafa jednom sreli u meču za finale, a taj duel ostaće upamćen kao jedan od najboljih u istoriji tenisa! 

U epskom duelu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala viđena je velika borba koja je na kraju posle pet setova pripala španskom teniseru, a meč je obeležio poen koji je promenio tok meča! Nole je imao gotov poen koji bi mu doneo brejk loptu za 5:3, međutim bio je nepažljiv i prilikom voleja dodirnuo mrežu!

Rafael je preživeo najjači napad Đokovića, a odluka je pala u 16. gemu petog seta kada je Španac iskoristio pad koncentracije kod Đokovića i rešio duel! Na kraju je bilo 6:4, 3:6, 6:1, 6:7 (3), 9:7 u korist "Bika sa Majorke".