Autor: Informer.rs

13.06.2021.

21:36

Foto: Reuters

Sport

CICIPAS NEMA SRAMA, OPTUŽUJE NOVAKA! Šta je radio u svlačionici? Vratio se kao drugačiji teniser!

Vodio je Cicipas sa 2:0 u finalu, ali to nije dovoljno da se pobedi Novak, koji je preokrenuo i osvojio drugi garos u karijeri. 

Otišao je srpski as u svlačionicu na kratko  drugog seta, a potom je vezao tri uzastopna seta i podigao istorijski 19. grend slem.

Informer

 

Cicipas mu je kroz suze čestitao, dok je na konferenciji za medije rekaoda mu nije jasno šta je Nole radio u svlačionici.

- Ne znam šta se desilo, napustio je teren kada je gubio 2:0 i ne znam šta se desilo tamo u svlačionici. Vratio se kao potpuno drugačiji teniser - govorio Stefanos Cicipas kao da pokušava nešto da insinuira, ali bi to da prepusti medijima.

- Ne znam, nemam ideju šta je radio... Posle je igrao jako dobro - dodao je Grk.

Imao je Grk medicinski tajmaut ali ne vidi u njemu uzrok poraza.

- Nije imalo uticaja na mene. Da, imao sam bandažu kuka, mislio sam da bi mi pomogao da odblokiram kuk, ali kasnije je sve bilo u redu. Vratio sam se u normalu.

Cicipas kaže da je i ovaj poraz velika lekcija za njega.

- Naučio sam da moraš da osvojiš tri seta da bi pobedio, a ne dva. Dva seta zaista ne znače ništa. Još si jedan daleko od pobede u celom meču. Ne mislim da sam se opustio, niti da sam nešto promenio. Nastavio sam isto da igram i radim stvari koje su bile dobre za mene.