Autor: Informer.rs

17.07.2021.

17:54

Foto:

Sport

OVAJ ČOVEK SE NE ŠALI! MOGU da pobedim ĐOKOVIĆA i osvojim ZLATO na Olimpijskim igrama!

Aleksandar Zverev javno kaže da jedva čeka nastup na Olimpijskim igrama i kaže da očekuje neku od medalja, ali i da je sposoban da pobedi glavnog favorita Novaka Đokovića!

- Idem u Tokio da se borim za medalju za Nemačku. To ne znači i da ću je sigurno osvojiti, ali vidim sebe kao jednog od favorita za odličje - rekao je Zverev za nemačke medije.

Informer

 

Zverev je poreklom Rus, ali je rođen u Hamburgu i želi da donese radost svojoj domovini.

- Volim Nemačku. I oduvek sam jako, jako voleo da igram za moju zemlju. Još više me nose emocije kada znaš da neko kod kuće navija za tebe!

Zverev zna ko je kandidat broj jedan za zlato, ali smatra da može da napravi iznenađenje! 

- Da bi mogao da pobediš Đokovića, moraš da budeš sposoban da radiš stvari koje većina tenisera ne može. Moraš da trčiš koliko on, da se krećeš na takav način i da ga na kraju nadjačaš. Ako igraš isto kao on, izgbićeš. Moraš da budeš za klasu bolji da bi ga savladao. A, sebe smatram kao nekog ko to može da uradi! Najbolji igrači uvek osećaju neku vrstu pritiska. Meni je to pozitivna stvar. Jer, tek onda postajete svesni da ste jedan od najboljih na svetu- rkaže Aleksander Zverev.

Informer

 

Neće biti u Tokiju mnogo velikih imena poput Nadala, Federera, Tima, ali će svet moći da gleda Đokovića, Zvereva, Medvedeva, Rubljova...