Autor: Informer.rs

26.07.2021.

13:55

Foto: tanjug/ap photo

Sport

NEPODNOŠLJIVO JE, NOVAK PRIZIVA KIŠU I VETAR! Đoković ne odustaje, pričao je sa Japancima!

Prvi teniser sveta je posle pobede u drugom kolu poručio da razmišlja samo o Špancu, narednom rivali, te da ne gleda šta rade ostali teniseri, potencijalni rivali u finalu.

U razgovoru sa srpskim novinarima u Tokiju istakao da su uslovi za igru danas bili odlični. Mada, posle prvog meča je bio nezadovoljan zbog vrućine. 

Informer

 

- Bila je i dalje vlaga, ali sa odsustvom vrućine. Danas je bilo oblačno zato što najavljuju kišu i nadam se da će pasti ili barem da vetar jače dune da se svi osvežimo. Zaista je pet dana bilo nepodnošljivo. Ta brutalna kombinacija između vrućine i sparine je nešto što svako od nas treba da prihvati - kazao je Novak posle trijumfa, prenosi Mozzartsport.

Nole je razgovarao sa ljudima iz organizacije.

- Pričao sam sa njima o tome da mečevi kreću kasnije. Oni rade na tome da, uprkos logističkim izazovima, kako turnir bude odmicao i kako se mečevi budu smanjivali, da počinju kasnije što bi nama svima odgovaralo.

Pojavila se i informacija da su pauze između gemova na tenisu zbog vrućine produžene.

- Video sam to, super! Ali mislim da bi se problem rešio samo kada bi mečevi počinjali kasnije. Oni su me uveravali da rade na tome, videćemo šta će biti.

Informer

Informer

Bonus video