Autor: Informer.rs

28.07.2021.

17:11

Foto: reuters

Sport

SRPKINJA OTKRILA! NOVAK JE CAR, pitali su ga jel umoran od tolike pompe, EVO šta je ODGOVORIO! Progovorila i o čuvenim krevetima u Tokiju!

Srpska teniserka Ivana Jorović doputovala je u prestonicu Srbije iz Tokija puna utisaka, a gostujući na RTS-u, otkrila je neke zanimljive detalje!

Ona je istakla kako su baš striktni propisi, kako su se sportisti teško navikli na vrućinu, ali pomenula je i najboljeg teniser sveta i čoveka za kojim vlada prava pomama na Olimpijskim igrama!

Informer

 

Zahvalila bih se Novaku Đokoviću! Dragoceno je sve što je radio za nas i kakve nam je savete davao! Svako veče je bio tu sa nama, igrali smo karte i druge igre i provodili sjajno vreme! Celo selo se slikalo sa njim! Kada smo ga pitali jel umoran odgovorio je da mu sve to jako prija i da mu je davalo energiju i pozitivu! Ipak, sada se malo umorio i ne izlazi toliko više napolje! Stvarno je car! Želimo mu da osvoji zlato! Tačnije dva! Prvi put su Nina i Novak igrali zajedno, fali im malo da se uigraju, ali verujem da će u sledećem meču biti još bolji - rekla je Ivana Jorović! 

Informer

 

Novinare je zanimalo i da li je istina sve o čuvenim krvetima u Tokiju!

- Istina je da su od kartona, ali su strašno udobni! Mogli su da se podešavaju, da budu mekši i tvrđi, zapravo baš smo se naspavali. Za vaterpoliste i košarkaše ne garantujem - kroz osmeh je rekla Jorovićeva!