Autor: Informer.rs

17.08.2021.

15:55

Foto:

Sport

ČUVENI AMERIKANAC HVALI NOVAKA PRED US OPEN! On je promenio izgled tenisa! Evo šta je rekao o Nadalu!

Najboljem igraču današnjice brojni otkazi mogli bi da olaškaju posao, a pre Ćorića Rodžer Federer je takođe objavio da neće igrati na US Openu. 

Bivši američki teniser Endi Rodik je u intervjuu na kanalu „Tenis“ govorio 13. avgusta, na Dan levorukih, o najuticajnijim igračima koji su igrali levom rukom, a posebno o Rafaelu Nadalu!

Informer

 

- Rafa nije uobičajeni levoruki teniser, bar kada je servis u pitanju. Kada kažete levoruki serveri, na pamet padaju Felisijano Lopez, Greg Rusedski, čak je i Goran Ivanišević bio ‘davež’, ali Rafa je uvek imao način kako da se izvuče. Čak i ako promaši i loptica bude kratka, svejedno ide gore, i nemate onda preterano dobre opcije, posebno jer ne možete samo da je pošaljete preko linije. Bilo je teško za mene - rekao je Rodik!

Onda je usledio kompliment za Đokovića, što nije ni čudo, jer je poznato da je Rodik uvek lepo pričao o Srbinu:

Informer

 

- Mislim da je Novak zaista promenio ovu igru, jer ima sposobnost da preusmeri lopticu gde želi sa velikom preciznošću - rekao je Rodik.

Nedoumica je da li će Nadal zaigrati na US Openu, s obzirom na to da se nalazi u Španiji na pregledima, dok će Đoković probati da osvoji 21. grend slem i da se osami na vrhu večne liste i tako prestigne ostalu dvojicu iz "velike trojke"!