Autor: Informer.rs

22.08.2021.

12:53

Foto: Tanjug/AP

Sport

SVAĐA dobila nastavak! Cicipas ODBRUSIO Zverevu na PROZIVKE

Plasman u finale je obezbedio Zverev posle fantastičnog "kambeka" u trećem setu, ali će meč ostati upamćen po svađi koja je nastala nešto ranije.

Tada je Cicipas sa sve torbom otišao u svlačionicu, do toaleta, a Nemac ga je optužio da se odatle dopisuje sa svojim ocem koji mu daje savete.

Posle meča, usledio je odgovor grčkog tenisera.

Ništa blesavo nisam uradio. Nije to astrofizika. Otišao sam u svlačionicu da zamenim majicu. Mislim da ne bi bilo lepo da sam skidao šorts pred svima na tribinama. Ja sam neko ko se znoji mnogo više nego neki drugi. To je prihvatljivo, tako funkcionišem - rekao je Cicipas.

Nastavio je u istom ritmu.

Neću prestati to da radim jer to čini da se osećam bolje kada izađem na teren da počnem novi set.

Informer

Stefanos Cicipas

Kada se treći teniser sveta vratio iz svlačionice, sudija mu je rekao da je "iskoristio maksimalnu dozvoljenu kvotu za pauzu".

Nekako sam uspeo da odigram do kraja meča tako znojav, ali sam mu rekao da to nije lepo od njega. Pogledaću pravilnik kasnije. Igraču bi trebalo da bude dozvoljeno da ode u toalet posle svakog seta koliko mi je poznato. Trudimo se da igram tenis, znojimo se mnogo, dajemo sve od sebe, a onda neko ne ceni to dovoljno. Tužno je sve to videti - zaključio je Grk.