Autor: Informer.rs

01.09.2021.

16:44

Foto:

Sport

ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJEN OLGOM! Ona je sjajna, POMAŽEM JOJ koliko mogu! Otac joj je jedan od najboljih srpskih košarkaša IKADA! /VIDEO/

Novak Đoković  i Olga Danilović često treniraju zajedno, odlično se poznaju, a reči najboljeg tenisera sveta mnogo znače mladoj srpskoj nadi!

Đoković je na konferenciji posle meča sa Runeom dobio pitanje o Olgi.

Informer

 

- Pratim Olgu od kada je bila veoma, veoma mlada. Njen otac je jedan od najboljih košarkaša u istoriji naše zemlje. Igrao je i u NBA ligi. Ona ima sjajne sportske gene. Osvojila je WTA titulu u Rusiji pre nekoliko godina. Ušla je u Top 100. Onda se mučila u poslednjih nekoliko godina i pokušavala je da pronađe konstantnost i visoki nivo igre - rekao je Novak i dodao:

- Ipak, ona je još mlada. Ima 20 godina. Još se traži. Jaka je, visoka je, levoruka je... Nemate mnogo dobrih servera koji igraju sa levom rukom i na ATP i WTA turu. To je velika prednost - kaže Đoković i nastavlja:

- Što više mečeva pobeđuje na ovom nivou, biće sigurnija. Pričali smo dosta i pokušavam mnogo da joj pomognem u svemu. I na terenu i van njega. Drago mi je što se kvalifikovala ovde i onda pobedila u prvom kolu. Sutra nema šta da izgubi. Igra protiv prvog favorita za titulu na centralnom terenu. Uzbuđena je, pitala me je kako je igra na najvećoj sceni.

Informer

 

- Možeš svašta da kažeš, ali moraš to da iskusiš. Nadam se da će iskoristi motivaciju što igra protiv jedne od najboljih na svetu na glavom terenu. Ona je sjajna devojka i uzbuđena je. Videćemo šta će biti. Nadam se i želim joj sve najbolje -  zaključio je Novak.