Autor: Informer.rs

02.09.2021.

08:55

Foto: USA Today

Sport

Noćas nema spavanja! Određen termin drugog Novakovog meča na US Openu

Organizatori US Opena su objavili program za četvrti dan poslednjeg grend slema u godini, a Novak Đoković će zaigrati u istom terminu kao i u prvom kolu.

Srpski as i njegov rival Talon Grikspor će na teren stadiona "Artur Eš" izaći jedan sat nakon ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Informer

Novak Đoković na meču prvog kola

U dnevnom programu na najvećem stadionu u Njujorku će igrati Ešli Barti i Klara Tuson, odnosno Aleksander Zverev i Albert Ramos-Vinjolas.

U velernjem terminu će posle Novaka i Talona na teren izaći još Karolina Pliškova i njena rivalka mlada Amanda Anisimova.

Od srpskih predstavnika će se na terenima u Njujorku naći još Dušan Lajović, Nikola Ćaćić, Miomir Kecmanović, Ivana Jorović, Nina Stojanović i Aleksandra Krunić.

Lajović i njegov dubl partner Brendon Nakašima će igrati treći meč dana na terenu broj 6 protiv Metjua Ebdena i Maksa Pursela. Taj duel ne bi trebalo da počne pre 21 čas.

Informer

Dušan Lajović u Njujorku

Odmah kada se taj meč završi, na isti teren će izaći Ćaćić i Tomislav Brkić da igraju protiv Pabla Kuevasa i Adrijana Manarina.

Drugi meč dana na terenu 14, otprilike od 19.30, igraju Kecmanović i Kasper Rud protiv Uga Nisa i Artura Rinderneha.

Pretposlednji meč četvrtog dana na istom terenu igraju Jorovićeva i njena partnerka Lesli Patinama Kerkove protiv Elen Perez i Kvete Peške. Taj meč gotovo sigurno neće početi pre ponoći.

Na kraju, Stojanovićeva i Krunićeva na terenu broj 15 igraju četvrti meč dana, koji neće početi pre 22 časa nikako. Njihove rivalke biće domaće teniserke Jusi Majtan Arkonadom i Vitni Osigvom.