Autor: Informer.rs

13.09.2021.

15:24

Foto:

Sport

TO JE BILO NEHUMANO! Nešto se dešavalo u Novaku i gomilalo poslednjih meseci!

Novak Đoković poražen je u finalu od Danila Medvedeva, a samo jedna pobeda ga je delila od 21. slema i kalendarskog grend slema

Tim smatra da je Đoković popustio zbog ogromnog pritiska koji je imao da osvoji grend slem.

- Videla se da je Novak Đoković pod ogromnih pritiskom, pogotovo u poslednjoj razmeni, koju je igrao u suzama. Videli smo da se dešava nešto u njemu, nešto što se gomilalo prethodnih nedelja i meseci. To je bilo nehumano - smatra Tim.

Informer

Novak poklekao pod pritiskom

Austrijanac je dodao da Novak zaslužuje maksimalno poštovanje od svih, posebno navijača koji su ga rasplakali na kraju duela.

- Ne poznajem Đokovića toliko dobro, ali smatram da ima jako dobro srce i da zaslužuje svu ljubav svih na tribinama. O njegovim sportskim dostignućima ne moramo ni da razgovaramo.

Tim je rekao da je Rus igrao svoju igru i da ga je to dovelo do trijumfa.

Informer

 

- Medvedev nije mnogo mario za Novakove želje. Igrao je sjajno od početka do kraja, nije pravio glupe greške tokom celog meča, a na vrh svega, pogađao je vinere levo i desno. Servirao je odlično protiv najboljeg riternera svih vremena. Potpuno je zaslužio pobedu. Brejkom u prvom gemu odmah je preveo momentum na svoju stranu i držao je visok nivo igre do kraja.