Autor: Informer.rs

15.09.2021.

11:11

Foto: Tanjug

Sport

ŽESTOKO IZVREĐALI NOVAKA, NAVIJAČI IH BRUTALNO NAPALI! Bedno, jadno, žalosni ste...

Niz optužbi i uvreda na račun srpskog tenisera iznela je sportska psihološkinja Izabel Inšops (52), koja smatra da su Noletove suze u finalu Ju-Es opena bile lažne!

Gospođi Inšops prostor je dao novinar Roman Lefevr. On je dan nakon poraza srpskog tenisera u 31. grend slem finalu od Danila Medvedeva odlučio da se bavi Novakovim suzama u finišu meča.

- Nisam mu poverovala ni sekundu, pokušao je da uzdrma publiku, da potom napravi veliki govor i da kaže da je publika ta koja je važna. Ne znam da li ste mu videli lice kada se vratio posle pauze. Nije više plakao - rekla je Inšopsova, aludirajući na pauzu pred pretposlednji gem.

Francuskinja optužila Novaka da je plakao u poslednjem setu da bi poremetio Medvedeva!

- Mislim da je Đokovićev ego doživeo težak udarac. Zato je isprobao šahovsku strategiju, misleći da će Medvedev popustiti ako se dogodi nešto što ne može da podnese. To je uradio da bi preokrenuo meč - dodala je Izabel.

Informer

Navijači brane Novaka Đokovića

Ove optužbe nisu iznervirale samo Srbe, nego i ljubitelje tenisa u Francuskoj, pa čak o pne koji ne navijaju za prvog tenisera sveta.

Pred onih koji su kritikovali Srbina zbog suza i podraži uvrede, bilo je i fanova tenisa koji su napali pomenutu gospođu i "Lekip" zbog ponižavanja prvog tenisera sveta.

- Žalosna i užansa debata  o tome da li su Novakove suze bile lažne - jedan je od komentara navijača poemnutog članka na "Lekipu".

Informer

 

- Nepristrojan članak, a cenzura komentara sve govori.

- Novak je plakao jer je bio slomljen činjenicom da su ga navijači podržali. To ga je dirnulo. Bilo je divno. 

- Mislim da su Đokovićeve suze  bile iskrene. Bilo mu je teško što je izgubio Grend slem u poslednjem meču nakon dominacije tokom cele godine. Surovost vrhunskog sporta.

Informer

 

- Iako nisam njegov fan, Novak je i dalje broj jedan. To što se slomio samo je pokazao da je čovek. 

- Ne volim Đokovića, ali jedan članak.  

- Patetično je što objavljujete ovakve tekstove. Odvratno. Trebalo bi da se stidite. 

- Patetičan članak. 15.000 ljudi ga je podržalo posle 15 godina karijere, svi bismo plakali. Mislim da je to priznanje veće od grend slema. Đoković je na vrhuncu karijere, svidelo se to vama ili ne. 

- Izabel je napravila budalu od najčitanijeg francuskog dnevnog lista.

- Mislim da bi Izabel trebalo da se konsultuje sa psihologom ili psihijatrom.