Autor: Informer.rs

16.10.2021.

12:43

Foto: Tanjug/AP

Sport

ZVEREV KUKA NAKON BRUKE NA INDIJAN VELSU! Bio sam FAVORIT, sada me to BOLI!

Nije stigao Novak Đoković u kalifornijsku pustinju, ali ni to nije bilo dovoljno za njegove "naslednike" da osvoje novu titulu na masters turniru! U polufinalu Indijan Velsa neće biti igrača iz "Top 20", bez obzira na to što na turniru nisu učestvovali Novak, Rafa i Rodžer. 

Prvi je srušen Andrej Rubljov, posle njega i Danil Medvedev, a u petak eliminisani su i Stefanos Cicipas, odnosno Aleksander Zverev koji je posle silnih ispadanja postao prvi favorit za titulu. 

Nemac je igrao sjajan tenis od Olimpijskih igara, osvojio titulu u Sinsinatiju, ali je poraz od Novaka Đokovića u polufinalu US opena doneo novi psihološki pad od kog se Zverev još uvek nije oporavio. 

Informer

Sinoć je olimpijski šampion imao set prednosti protiv Tejlora Frica, ali mu ni to nije pomoglo da se plasira u polufinale mastersa u Indijan Velsu. 

- Kada je Stefanos Cicipas ranije ispao od Basilašvilija, znao sam da sam favorit na ovom turniru i mislio sam da mogu da osvojim. Zato me ovaj poraz boli. Ovo nije bio tenis na najvišem nivou na kojem ga igram - rekao je Zverev posle meča. 

Fric će u polufinalu igrati protiv Nikoloza Basilašvilija, dok se u drugom sastaju Kameron Nori i Grigor Dimitrov.