Autor: Informer.rs

29.10.2021.

00:11

Foto: ap photo

Sport

NOVAK JE VAKCINISAN, A OVO JE DOKAZ! Eksplodirale su društvene mreže, navijači imaju novu teoriju!

Nedeljama se vodi polemika oko Australijan opena, da li će nevakcinisanim teniserima biti dozvoljeno da se takmiče ili ne.

Naravno, Novak Đoković je u centru pažnje. Radi se o prvom teniseru sveta, devetostrukom šampionu Australijan opena, a svi hoće da se pojedu od muke jer ne želi da otkrije da li je vakcinisan protiv korone.

Jedni kažu da jeste, drugi da nije, kruže teorije već mesecima. Amerikanci tvrde da jeste, jer je pred Ju Es posetio "Samer stejdž" (Summer stage) festival, gde je jedan od uslova za ulazak bio dokaz o vakcinaciji.

Nova teorija se pojavila na društvenim mrežama među navijačima pred masters u Parizu. Ponovo su počele spekulacije da je moguće da je Đoković već vakcinisan.

Informer

Novak Đoković

Kao razlog za to navodi se činjenica da je Đoković bez problema ušao u Francusku, iako je u nju došao iz Srbije, koja se trenutno nalazi na "crvenoj listi" francuskih vlasti.

Svi ljudi koji dolaze iz Srbije u Francusku, ukoliko nisu vakcinisani, moraju da odu u 10-dnevni karantin po samom ulasku u zemlju, a ovaj podatak se može videti i na zvaničnom sajtu francuskog ministarstva za inostrane poslove.

Đoković je stigao u sredu, 27. oktobra, u Kan na akademiju Patrika Muratoglua, gde se priprema za masters turnir u Parizu, koji traje od 1. do 7. novembra. S obzirom na to da nije morao u karantin, postavlja se pitanje - Da li je vakcinisan? Navijači veruju da jeste!

Inače, Đokoviću u Kanu društvo pravi Rus Danil Medvedev, njegov dželat sa US Opena. Prvom i drugom reketu sveta pridružio i dvostruki svetski šampion Didije Dešan.Selektor Francuske je osvojio Mundijal i kao igrač i kao trener.

- Samo legende će shvatiti. Zajedno imaju 21 Grend slem titulu i dva svetska prvenstva - stoji u opisu fotografije teniske akademije Patrika Muratoglua.