Autor: Informer.rs

04.11.2021.

17:09

Foto: Tanjug/AP

Sport

ODLOŽITE SVE OBAVEZE, SUTRA IGRA NOVAK! Đoković dobio SAVRŠEN termin nakon neočekivanog odmora!

Imao je Novak Đoković napokon sreće na jednom turniru, a nakon seče favorita u njegovom delu žreba (ispali Rubljov i Cicipas), srpski teniser je bez borbe prošao u četvrtfinale budući da je Gael Monfis bez borbe predao meč trećeg kola. 

Sada je Novak uz samo jednu pobedu došao do četvrtfinala pošto je u prvom kolu bio slobodan. Fric je imao daleko teži put do meča sa Novakom, u drugom krugu bio je bolji od Rubljova, a u trećem je nadigrao Kamerona Norija. 

Nismo imali sreće da gledmao Đokovića u četvrtak, ali su se organizatori u Parizu potrudili da Novak dobije najbolji mogući termin u petak i očekuje se da njegov meč počne oko 16 časova. Moguće je da će doći do malog pomeranja za pola sata ili sat, u zavisnosti od meča Džejmsa Dakvorta i Huberta Hurkača. 

Informer

Za gledaoce bolji od jutarnjih, a za Novaka bolji od večernjih posle kojih ima manje vremena za oporavak. Iako je pozitivno što Đoković ima više vremena za oporavak, pauza se neće svideti srpskom teniseru jer je pre početka turnira istakao da želi što više da igra kako bi ušao u formu pred završni turnir u Torinu. 

Podsećamo, Novak je "odmarao" od finala US opena, a na teren se vratio protiv Martona Fučoviča posle 50 dana pauze.