Autor: Informer.rs

07.11.2021.

13:30

Foto: Tanjug/AP

Sport

ŠTA KLADIONICE KAŽU 2 SATA PRE FINALA? Zapanjujuća kvota na Đokovića protiv Medvedeva!

Novak je u dosadašnjih 14 učešća u prestonici Francuske pet puta bio na šampionskom postolju: 2009, 2013, 2014, 2015. i 2019. godine.

Najbolji teniser planete sedmi put će igrati finale mastersa u Parizu protiv rivala koji ga je zaustavu na korak od 21. grend slema u karijeri.

Medvedev je pobedio Đokovića u finalu Ju Es opena, a sada će imati veliku šansu da se osveti Rusu. Ako je verovati bukmejkerima bliži pobedi je Danil.

Informer

Naime, kvota na trijumf Medvedeva, kreće se od 1.73 do 1.85 u svetskim kladionicama. S druige strane, pobeda najboljeg na svetu se plaća 2.00.

Ne dešava se tako često da Novak bude drugi favorit protiv nekog tenisera, posebno ne protiv mlađih rivala.

Kada je istorija duela Đokovića i Medvedeva u pitanju, srpski teniser ima bolji skor, trenutno je 5:4. Međutim, u poslednjem susretu je slavio Medvedev i to finalu US opena, gde je stigao do prvog grend slem trofeja iz trećeg pokušaja.

Informer

 

Đokoivć je plasmanom u finale nadmašio Pita Samprasa, sedmi put u karijeri sezonu će završiti na prvom mestu na ATP list, a ako osvoji trofej, to će biti njegov 37. masters. Imaće jedan više od Rafaela Nadala.