Autor: Informer.rs

17.11.2021.

15:49

Foto: reuters

Sport

ĐOKOVIĆ POSLE PLASMANA U POLUFINALE! Novi igrač? Odlično!

Novak Đoković je ovo druga pobeda i plasirao se u polufinale, kao prvi iz grupe, bez obzira na ostale rezultate i njegov meč u poslednjem kolu.

Protivnik u poslednjem kolu će mu biti Britanac Kameron Nori, koji je ušao kao zamena za povređenog Stefanosa Cicipasa, koji se u sredu povukao sa ATP finala.

Informer

 

Znao sam da ću morati da budem na nivou, da dobro krenem, mada sam odmah izgubio gem. Ali, napravio sam ribrejk. Moglo je da ode na obe strane, ali sam pronašao prave udarce u prvom trenutku. Napravio sam brejk, odlično odigrao i poveo 5:3 i dobio prvi set. Bio je pod pritiskom ja sam servirao dobro, što je mnogo pomoglo - kazao je Novak Đoković posle meča, ali i priznao da nije bilo lako protiv Rusa.

Informer

 

- Nesam baš uživao. Stoji blizu linije, ali on je jedan od igrača, ako ne krene kako treba, on greši. Trebalo je da ga izbacim iz njegove zone komfora. Bio je to odličan meč. 

Informer

 

Protivnik u poslednjem kolu će mu biti Britanac Kameron Nori. Ni sa njim do sada nije igrao prvi teniser sveta.

- Odlično! Volim da igram protiv novih igrača posebno na velikim turnira. Zaslužio je da bude ovde sjajnim igrama, to nije sreća. Igra na visokom nivou.