Autor: Informer.rs

19.11.2021.

19:41

Foto: reuters

Sport

ORLOVI ĆE SE ZA TITULU BORITI PRED PRAZNIM TRIBINAMA! Srbija igra BEZ NAVIJAČA u Austriji!

Narednog ponedeljka u Austriji na snagu stupa "lokdaun", te su tamošnje vlasti rešile da se finalni turnir Dejvis kupa održi bez prisustva publike! 

U austrijskom gradu se odigravaju mečevi grupe C (Francuska, Velika Britanija i Češka) i grupe F (Srbija, Nemačka, Austrija). Što znači da će selekcija Viktora Troickog nastupati pred praznim tribinama, a odluka bi mogla da bude pozitivna za Orlove budući da će igrati i protiv domaćina. 

- Znam da će svi deliti našu razočaranos. Nastavićemo sa radom kako bismo se prirpemili za ovaj veliki događaj uz praćenje vladinih instrukcija - rekao je Dajvid Hagerti. 

Informer

Viktor Troicki odabrao je sastav Srbije za završnicu Dejvis kupa, a Orlove će u Austriji predstavljati Dušan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić, dok se dolazak Novaka Đokovića očekuje nakon završnog mastersa u Torinu. 

Prvi meč u grupnoj fazi Srbija igra 26. novembra protiv domaćina Austrije, dan kasnije sledi susret sa reprezentacijom Nemačke. U četvrtfinale plasiraće se prvoplasirane, kao i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije iz svih grupa.