Autor: Informer.rs

23.11.2021.

16:50 >> 19:26

Foto: Beta

Sport

Srbija u NAJJAČEM sastavu! NOVAK STIGAO U INSBRUK! Iz aviona na trening... (FOTO)

Nakon učešća na završnom turniru u Torinu, najbolji teniser sveta se pridružio Dušanu Lajoviću, Filipu Krajinoviću, Miomiru Kecmanoviću i Nikoli Ćaćiću!Ðoković je doputovao u Insbruk i odradio prvi trening pred start takmičenja i meč protiv domaćina Austrije.

Informer

 

Srpska reprezentacija  prevođena selektorom Viktorom Troickim, trenerom Dušanom Vemićem i ostatkom stručnog štaba boriće se za plasman u četvrtfinale, ali i odlazak u samu završnicu Dejvis kupa 2021. ovog takmičenja koja je na programu u Madridu od 2. do 5. decembra, u okviru Grupe F boriti protiv Austrije (26. novembra) i Nemačke (27. novembra).

Grupna faza Dejvis kupa, kao i četvrtfinalni meč pobednika Grupe F u kojoj je Srbija i Grupe C biće održani u praznoj hali zbog "lokdauna" koji Austrija uvodi od 22. novembra na period tri nedelje.

Informer

 

Mečevi Dejvis kupa neće biti otkazani, ali će se odigrani pred praznim tribinama. Prve treninge u Insbruku pored srpskog tima odradile su i selekcije Frncuske i Češke koji će se takmičiti u Grupi C.