Autor: Informer.rs

29.11.2021.

08:44

Foto: Tanjug

Sport

KATASTROFA, POČELO JE! Amerikanac otkrio šta Novaka čeka na Rolan Garosu i Vimbldonu!

Direktor Australijan Opena Krejg Tili danima priča da niko neće moći da se takmiči u Melburnu ukoliko ne bude vakcinisan.

Srđan Đoković, otac prvog tenisera sveta, kaže da naš as neće pristati na ucene, pa je malo verovatno da će jurišati na deseti trofej, ukoliko se nešto ne promeni do početka Australijan opena. 

Informer

 

- Pričali smo sa Novakom i njegovim timom i oni jasno razumeju da ako žele da dođu na Australijan open da moraju biti potpuno vakcinisani. Znaju da je to uslov za sve, ne samo igrače, već i navijače i svo osoblje. On je rekao da je to privatna odluka za njega i da će nas na vreme obavestiti. Znam da želi da igra, to je jasno naznačio, ali sada zna uslove koje mora da prođe da bi bio u mogućnosti da igra - rekao je pre nekoliko dana Tili.

To nije sve! Izgleda da su se sada svi urotili protiv našeg asa, koji ne želi da kaže da li se vakcinisao ili ne.

I ostali veliki turniri će navodno tražiti obaveznu vakcinaciju. Samo tako i mogu da zaustave Novaka Đokovića. Niskim udarcima, jer na terenu mu nema ravnog.  

Novinar Adam Zagorija kaže da bi u Parizu i u Londonu mogli da traže vakcinaciju kao uslov igranja  na grend slomovima.

Informer

 

- Moguće je da će Rolan Garos i Vimbldon slediti primer sa vakcinama, tako da je Australijan Open tek prva mina za Novaka Đokovića - napisao je on.

Australijan open se igra od 17. do 30 januara 2022. godine. Đoković je rekorder po broju osvojenih pehara u Melburnu, pošto ih ima devet. On i brani trofej koji je osvojio prošle godine u finalu sa Danilom Medvedevim, koga je savladao u tri seta.