Autor: Informer.rs

29.11.2021.

20:05

Foto: Tanjug

Sport

NEMA ŠTA DA IZGUBI PROTIV MENE - IĆI ĆE NA POBEDU! Novak jedva čeka duel protiv BUBLIKA! /VIDEO/

Orlovi su uz dosta problema izborili plasman u četvrtfinale gde ih čeka duel protiv nezgodnih Kazahstanaca. Srbiju će, bez dileme, predstavljati Novak Đoković, a rival najboljem teniseru sveta biće Aleksandar Bublik.

- Igramo sa Kazahstanom, ekipa koja je potcenjena na Dejvis kupu. Imaju Bublika koji je izuzetno nezgodan igrač, snažan servis, igra riskantan tenis, može da bude izuzetno opasan u ovim uslovima. Gledao sam ga na nekoliko mečeva, imao je visok nivo tenisa, neće imati šta da izgubi protiv mene - rekao je Novak. 

Informer

 

Drugi predstavnik Srbije još uvek nije poznat, na drugoj strani, sigurno je da će za Kazahstance igrati Mihail Kukuškin. 

- Sa druge strane, Kukuškin, veteran, igrao je i pobeđivao mnogo mečeva za reprezentaciju. Mi imamo podmlažen tim i videćemo ko će igrati. Ukoliko dođe do dubla biće izuzetno bitno, danas smo se uigravali, pokušali da uradimo bolji posao nego protiv Nemaca ako budemo igrali Nikola i ja. Imamo pet igrača i razne kombinacije, nadam se najboljem. Radujemo se što ćemo igrati pred navijačima, u Insbruku je bila sablasna atmosfera - podvukao je Đoković. 

Informer

 

Bilo je uzbudljivo gledati meč Rusije i Španije, koji je na kraju pripao dublu Karacev-Rubljov, pa je Srbija prošla u četvrtfinale.

- Jučerašnji dan je bio napet, neizvestan, nismo znali do 1 ujutru da li ćemo dolaziti u Madrid ili ne. Ima Boga što se kaže, zahvalni smo na još jednoj prilici. Nisam bio u ovoj dvorani skoro 15 godina. Lepa dvorana, uslovi su odlični, dobra je energija, motivisani smo, nadamo se najboljem -  zaključio je Novak.