Autor: Informer.rs

19.12.2021.

18:53

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOVAK NIJE BOG, SRUŠIĆU GA KAD-TAD! Mladi DANAC počeo da PRETI najvećem IKADA!

Talentovani Danac sastao se sa Novakom Đokovićem u prvom kolu US Opena, doživeo je ubedljiv poraz, ali od tada je jedan od traženijih tenisera sveta. Rune je redovan gost u medijima, a glavno pitanje vezano je za duel sa najboljim ikada. 

- Očigledno sam bio veoma nervozan. Bio sam veoma uzbuđen, došao sam kroz kvalifikacije u glavni žreb, a uveče saznao da ću igrati sa Novakom za četiri dana. Imao sam dosta vremena da razmišljam o meču i pripremim se, ali to i dobro i loše. Previše je bilo vremena za razmišljanje, ali i da se psihički spremim - počeo je Rune za "Esentially sports". 

Priznaje mladi Danac da je nastup protiv Đokovića velika stvar, ali i ogroman motiv za nastavak rada. 

- Sjajno je da pokušam da se takmičim sa najboljim, ne samo na treningu. Nije Bog, greše i najbolji i donose neke čudne izbore na terenu. Takođe su i nervozni, ljudi su, pa je zanimljivo i inspirativno. Plan je da pojačamo pritisak. Nadam se da će doći neki mladi momci da preuzmu. Videli smo igrače poput Zvereva, Medvedeva iako su već neko vreme tu. Ali ipak, sjajno je ne videti Rodžera, Rafu i Novaka sve vreme da pobeđuju, iako su oni verovatno najbolji u našem sportu - objasnio je mladi Danac. 

Informer

Rune smatra da bi za denis i publiku bilo dobro da se što pre u svetski vrh uključi još novih imena kako bi bilo interesantnije. 

- Bilo bi zabavno za publiku da dođe sveža krv i nova energija. Uvek smo se ugledali na Novaka, Rafu i Rodžera i sada smo konačno tu. Radimo na tome da budemo što bolji - podvukao je Rune.