Autor: Informer.rs

21.12.2021.

09:35

Foto: Tanjug/AP

Sport

KOLAPS! ISMEVAJU AUSTRALIJANCE! Novak može bez VAKCINE, Rafa ne može ni sa tri primljene!

Učešće Novaka Đokovića na predstojećem Australijan openu glavna je tema nedeljama. Polemiše se da li je primio vakcinu ili ne, da li će mu dozvoliti da igra nevcakcinisan ili će tražiti medicinsko izuzeće.

Australijanci se nadaju da će u Melburnu takmčiti svi vrhunski teniserI, ali pored Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, pitanje je da li će videti Dominika Tima, takođe, već je nekoliko tenisera otkazalo učešće.

Francuski teniski portal "We love tennis" na zanimljiv način je prokomentarisao Nadala koji je zaražen koronom i kako se ophode Australijanci prema Đokoviću.

Informer

 

- Kada vidimo istorijsku krizu australijskih vlasti u vezi Novaka Đokovića, samo što ne poželimo da sve vidimo kao prst sudbine kada smo saznali da je Rafael Nadal, jedan od onih koji su prvi vakcinisani. Dobar vojnik i sjajan momak, objavio da je pozitivan na kovid. Kao da se ceo svet raspada za Krega Tilija, koji je već video sebe kako dočekuje špansku zvezdu sa fanfarama i trostrukom dozom vakcine u njegovoj lepoj ruci - prenosi portal i nastavlja:

Informer

 

- Shvatili smo da biti vakcinisan ne sprečava prenošenje zaraze, što je i dalje dilema za "Srećni slem" koji je prodao priču o stopostotno sigurnom turniru. Sada može da se dogodi da Novak stigne u zemlju kengura bez vakcine, ali sa gomilom testova za svoj nos, a da Rafael Nadal, što mu nikako ne želimo, ostane kod kuće.

Na kraju, možda je balon najbolja opcija.

- Ipak, čini se da je povratak balona verovatna stvar s obzirom na probleme prenošenja virusa i otuda možemo da aplaudiramo oberučke jer će se nevakcinisani i vakcinisani naći na istom brodu -  zaključak je u kolumni koju je potpisao Žan Miler.