Autor: Informer.rs

29.12.2021.

08:24 >> 10:48

Foto: Tanjug/AP

Sport

NOVAK ĐOKOVIĆ - ŠAMPION SVETA! Francuzi odlepili za SRBINOM! Posetili BEOGRAD zbog NAJVEĆEG IKADA!

Nema sumnje - Novak Đoković je jedan od najvećih sportista svih vremena! Srpski teniser godinama dominira na ATP turu, ruši rekorde, pomera granice, osvaja trofeje, a pre samo desetak dana dobio je i veliko individualno priznanje. 

Đoković je posle brutalne 2021. godine zasluženo poneo titulu najboljeg sportiste Evrope. Upravo to je bio povod da čuveni francuski "Lekip" dođe u Srbiju i napravi fantastičnu priču sa Novakom. 

Kako prenose Francuzi, Đoković ih je dočekao u svojoj teniskoj Akademiji, a novinarima "Lekipa" bilo je fascinantno što srpski teniser toliko često boravi u Beogradu. Posebno čudo im je bilo što je Novak trenutno u Srbiji iako je hladno. 

Informer

Objasnili su potom Đoković Francuzima da obožava skijanje i da je tokom ove pauze išao na Kopaonik. "Lekip" potom prenosi da Novak, prilikom potpisa ugovora, jasno stavi do znanja da skijanje ne mogu da mu zabrane. 

Sprinterka sa Jamajke Elejn Tompson i prvi reket sveta Novak Đoković. Najbolji sportisti planete za 2021. godinu. 

- Ovo je bila jedna od onih posebnih godina u životu, ne samo u smislu rezultata, već i svih tih rekorda, pa pandemije, svih tih emocija na i van terena. Drago mi je što je posle svega 2021. gotova - rekao je Novak na startu razgovora. 

Nažalost, ostaće gorak ukus zbog poraza u finalu US opena i propuštene šanse da se dokopa "kalendarskog slema". 

- Danil je tog dana igrao bolje od mene. Imao je tako jasan plan igre i pride ga je divno sprovodio u delo. Iskreno, nije mi ni dao mnogo šansi… Servis mu je bio nepredvidiv, s dosta varijacija, pogađao je svaki ćošak terena. Bio je tu i element energije. Uobičajeno, kad izađem na teren u velikim mečevima, nisam baš favorit u srcima navijača. I pripremio sam se za takvu vrstu atmosfer. A onda, skoro ceo stadion je uz mene! Osetio sam to čim sam izašao na teren. Nisam to očekivao i bio sam uhvaćen spuštenog garda - iskren je Đoković.