Autor: Informer.rs

04.01.2022.

13:24

Foto: Tanjug/AP

Sport

OGLASIO SE AUSTRALIJAN OPEN, A ODMAH SE JAVIO NOVAKOV MRZITELJ! Otkriveni SVI detalji o Srbinovom slučaju!

Oglasio i Australijan open i pojasnio kako je to moguće!

- Novak Đoković je tražio medicinsko izuzeće koje je odobreno posle rigoroznog procesa. Odobrila su ga dva odvojena nezavisna panela medicinskih eksperata - navodi se na početku saopštenja.

Informer

 

Sve je učinjeno anonimno, odnosno medicinski radnici nisu imali predznanje da odlučuju o Novaku Đokoviću, a sve kako ne bi došlo do odluke donete na osnovu subjektivnosti.

- Pošteni i nezavisni protokoli su oformljeni kako bi se odlučivalo o medicinskim izuzećima koje će nam doneti bezbezdan Australijan open u kome ćemo svi uživati. Odluke su dakle doneli nezavisni medicinski eksperti - navodi se u saopštenju!

Informer

 

Nije prošlo ni sat vremena otkako je objavljeno da će najbolji teniser sveta Novak Đoković braniti titulu na Australijan openu u Melburnu, a odmah se javio glavni hejter i doveo u pitanje ispravnost odluke organizatora.

Ben Rotenberg, američki teniski novinar se oglasio brzinom svetlosti!

- Iako znamo da Đoković planira da igra Australijan open još uvek postoje poprilična nagađanja oko legitimnosti njegovog izuzeća. Šta je po australijskim vlastima "akutno medicinsko stanje" koji zdrav sportista, najbolji na svetu ima! Ipak, teško mi je da zamislim da prisustvo jednog tenisera, čak i dobrog, može da se smatra "nacionalnim interesom" u zemlji kakva je Australija - poručio je Rotenberg.

Mnogi su pitali Rotenberga koliko sati dnevno razmišlja o Novaku i ima li neku drugu temu u životu?