Autor: Informer.rs

05.01.2022.

00:05

Foto:

Sport

NOVINARI NOVAKU SPREMAJU PAKAO u Melburnu! "Mrzi ga cela Australija"!

Nije bilo potrebno mnogo vremena da pa dežurni pljuvači udare po prvom teniseru sveta. Pored Britanaca, naravno Australijanci porednjače, oplelili su po Novaku zbog medicinskog izuzeća od vakcine protiv korone. 

Komentari su brutalni i van svake pameti, osuli su drvlje i kamenje po Đokoviću, posebno tamošnji novinari. Karen Svini, iz australijskog ogranka Asošijejted presa (AAP), je na Tviteru napisala:

- Novak Đoković će da sazna kako izgleda kada te mrzi cela Australija. Mi smo svi fini i opušteni, dok ne postanemo drugačiji - poručila je Karen.

- Ko god izbaci Novaka Đokovića sa Australijan opena možda više nikada neće morati da plati pivo u Australiji.

Podsećamo, Australija je zemlja sa možda najrigoriznijim "korona-merama".Sada su kivni na Đokovića, a nevažno je što on nije jedini koji je dobio izuzeće i što su neki teniseri sa izuzećem od vakcine već nekoliko dana u Australiji.

Australijan open počinje 17. januara, a Novak Đoković će pokušati da dođe do rekordnog 21.grend slema i tako ostavi iza sebe Rafaeal Nadala i Rodžera Federera.

Novinarka Samanta Luis pozvala je navijače na AO da zvižde Novaku.

- Svi koji budu na Australijan openu imaju patriotsku dužnost da zvižde Novaku. Organizatori bi trebalo da se jeb***o stide zbog ove sramne odluke.

- Novak je dobio izuzeće, a neki ljudi ne mogu da putuju avonom kako bi videli svoje voljene koji umiru.