Autor: Informer.rs

05.01.2022.

23:40

Foto:

Sport

OPASNA ZAVERA PROTIV ĐOKOVIĆA! Australijanci su pustili sve tenisere osim Novaka!

Svi ostali teniseri koji su tražili medicinsko izuzeće od vakcine igraće na Australijan openu. Svi koji su tražili medicinsko izuzeće, uključujući Novaka Đokovića, prošli su kroz isti proces.

Svima je odobrena viza i igraće na Australijan openu, ali ne i prvom teniseru sveta. Njemu su rekli da nije priložio dovoljno dikaza da bi dobio vizu. 

Nekadašnji svetski broj jedan Pol Meknami oglasio se na Tviteru i rekao da je samo Đokoviću odobrena viza i onda poništena. Ostali teniseri sa tom istom vizom i izuzećem ušli u Australiju.

Za sve one koji pitaju, svi igrači prolaze isti proces za dobijanje vize koji nadgleda Tenis Australija. Za neverovati je da je Đoković jedini igrač kojem je viza odobrena, a zatim ukinuta -  rekao je bivši direktor Australijan opena Pol Meknami.

Izvori iz Australijan opena rekli su agenciji Rojters da su pre Đokovića trojica tenisera sa medicinskim izuzećem ušla u Australiju i da će igrati na prvom Grend slemu u sezoni. Imali su istu dokumentaciju, njima je dozvoljen ulazak u Australiji, a  Đoković nije.