Autor: Informer.rs

06.01.2022.

10:13

Foto:

Sport

BRUKA! ZBOG SRĐANA PRETE NOVAKU BRUTALNOM KAZNOM! Istina je prst u oko Australijancima!

Naime,  portal “Ejdž” je objavio da Novak nije samo suočen sa deportacijom, već mu zbog “izjava oca Srđana” preti i trogodišnja zabrana ulaska u zemlju!?

Kako ističu svako kome se ukine viza može da se suoči zabranom ulaska u zemlju na tri godine, mada postoji izuzetak za osobne koje su napravile nenamerne greške.

Isti izvor navodi da takva presuda nije isključena, ali i da će mnogo toga zavisiti od procesa na Federalnom sudu i narednih poteza Đokovića.

Informer

 

- Dokazi koji su bili u Đokovićevoj papirologiji po dolasku u Australiju bili su slabi i podržao ih je samo jedan doktor, daleko manje od druge dvojice - navodi “The Age” pozivajući se na tri svoja izvora.

Informer

 

Australijske vlasti sada prete Novaku trogodišnjm zabranom zbog njegovog oca jer je Srđan rekao da ga u Australiji drže u zarobljeništvu i da je Novak posato simbol i voža slobodnog sveta. Preti mu zabrana ulaska od tri godine, a granične snage zadržavaju doiskeciono pravo primene ove zabrane.

Takođe, Đoković je podneo žalbu Federalnom sudu u Melburnu i ostaće do ponedeljka u karantinskom hotelu, sve do konačne presude.