Autor: Informer.rs

07.01.2022.

18:41

Foto: usatoday/starsport

Sport

NOVAK JE NAJGORI KADA SE NALJUTI! Vilander često kritikuje Đokovića, a evo šta sada kaže!

- Nije lepo to što mu se dešava i sigurno da je nesrećno sve što vidimo. Ipak, mislim da je potrebno više informacija, da znamo tačno šta se desilo. Voleo bih da znam šta je medicinsko izuzeće na koje se pozvao Novak. Taoci smo pandemije koja menja pravila, ali ako je nešto isprva obećano, onda to nije ispunjeno. U ovom momentu, nije jasno gde je sve otišlo u krivom pravcu - kazao je Vilander za Telegraf i dodao:

Informer

 

- Nije lepo to što mu se dešava i sigurno da je nesrećno sve što vidimo. Ipak, mislim da je potrebno više informacija, da znamo tačno šta se desilo. Voleo bih da znam šta je medicinsko izuzeće na koje se pozvao Novak. Taoci smo pandemije koja menja pravila, ali ako je nešto isprva obećano, onda to nije ispunjeno. U ovom momentu, nije jasno gde je sve otišlo u krivom pravcu - kazao je Vilander.

Koliko ova situacija može uticati na njega?

- Fizički? Nikako. On je svakako uvek spreman. Odmoran je, imao je vreme da se odmori i takav je i došao u Australijan Open. Psihički? Ne bih bio u koži onih koji ga ljute. Najgori je kada se naljuti. Znamo kako to izgleda. Ukoliko bi ga pustili da odigra turnir posle ovoga, mislim da mu ne bi bilo ravnog. To sada i svi znaju.Ima šanse da će biti u pravu i da će igrati turnir. Ipak, šanse su jako male jer tamošnji političari ne žele da ispadnu pajaci pred svojim narodom koji je revoltiran. Izbori će još malo, nisam siguran da mogu sada da se kockaju sa novim prevratom