Autor: Informer.rs

08.01.2022.

07:09

Foto:

Sport

LEGENDARNI ARMENULIĆ RAZOČARAN ZBOG NOVAKA! Imam 82 godine i NE PAMTIM da se ovako nešto desilo u SPORTU! Ako ga puste da igra...

Drama u Melburnu i dalje traje! Proslavljeni teniser i trener Radmilo Armenulić, progovorio je o Novakovom slučaju! Armenulić je istakao da, iako ima 82 godine, ne može da se seti da li se ikad desilo nešto slično u svetu sporta.

- Ne pamtim da se tako nešto desilo, ne samo u tenisu, već u sportu. Da tako tretiraju čoveka koji je sve preduzeo da dođe u Australiju, dobio dozvolu od dve nezavisne komisije i oni ga opet ne puste... Uopšte ne postoji obrazloženje zbog čega se sve to desilo. To je po mom mišljenju jasan znak da viktorijanske vlasti ne poštuju sopstvene zakone i pravila! Imaće vremena, od ponedeljka kada se donese odluka, nekih šest do sedam dana, što je sportisti njegovog kalibra sasvim dovoljno - rekao je Armenulić i dodao:

Informer

 

-  Verujem da će mu njegov trener Ivanišević napraviti dobar program treninga i da će se spremiti kako treba, jer je dobro poznato da je Novak u odličnom fizičkom stanju, agilan je...

- Kada je u pitanju psihološki aspekt, ako ga puste da igra, ima da se inati do samog kraja i da osvoji titulu, u čemu ću ja lično uživati. Ali, nisam siguran da će ga pustiti - ističe Radmilo, koji i kaže da će sve zavisiti od sudije.