Autor: Informer.rs

08.01.2022.

10:06

Foto: reuters

Sport

KIRJOS NASTAVIO DA ŠOKIRA! Žustrije od bilo koga brani Novaka! NIJE HUMANO šta mu radite

- Zbog tenisa i sporta, potreban nam je ovde. To je prosto. On je jedan od najuticajnijih u našem sportu ikada. Ako mu bude dozvoljeno da igra, mislim da će to biti dobro za tenis sa svom ovom pažnjom. Samo želim da se završi, saosećam se sa njim trenutno. Nije humano, zar ne? Šta se ovo dešava? - započeo je Australijanac.

Smatra Nik da bi sve bilo drugačije da u pitanju nije Novak Đoković.

Da je tu neki običan čovek, ne bi morali da se bavimo toliko time u medijima. Njegov život je težak i bez svega ovoga, znam kako je to. Nadam se da će sve uspeti da se razreši uskoro.

Ipak, ukoliko Nole dobije dozvolu da igra u Melburnu, Kirjos ne želi da se sastane sa njim.

Sve što hoću da kažem je da, ako mu već dozvole da igra na Australijan openu, ne želim da se sastanem sa njim. Mislim da će biti iznerviran i veoma fokusiran da igra dobro i da pokaže to svima. Ne želim da naletim na takvog Novaka - smatra Kirjos.

Informer

Nik Kirjos

Ovo je samo dodatno gorivo za njega. Po mom mišljenju, znam kakav je dobar takmičar. Ne postajete veliki šampion ukoliko ne preskočite prepreke kakva je ova. Mislim da je proveo izazovnih nekoliko dan a u sobi. Sve što kažem je da će biti opasno ako bude na terenu preko puta vas na Australijan openu.

Imao je jasan zaključak na kraju.

Ne želim da igram sa njim sada, to je sigurno. Neka neko drugi bude spojen na žrebu. Ja sam Nik Kirjos, brate, samo sam teniser. Nije moje da komentarišem toliko ovo - poručio je Australijanac.

Sva dešavanja vezana za Novaka Đokovića u Melburnu možete pratiti iz minuta u minut na našem lajv blogu.