Autor: Informer.rs

09.01.2022.

16:51

Foto: printscreen

Sport

Izvinjavam se Novaku i Srbiji! Član australijskog parlamenta podigao buru: OVO JE SRAMOTA ZA NAŠU ZEMLJU! (VIDEO)

Keli se pre svega izvinio Novaku zbog tretmana koji prema njemu ima država Australije.

- Ovim se izvinjavam zbog ponašanja od strane Viktorijanske državne Vlade i australijske federalne Vlade najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću. Ono što mu se desilo je sramota za našu naciju, to je pretvorilo našu naciju u međunarodnu šalu - rekao je ogorčeno član australijskog parlamenta i dodao:

- Ovo je čista lokalna politika i krivica viktorijanskog premijera Danijela Endruza, kao premijera Australije Skota Morisona. Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su naneli naciji. Sve se vraća na jednostavan koncept, laburisti i liberali u našoj državi ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. To je ono što su ovi patetični političari uradili i time su osramotili našu naciju u međunarodnoj politici. Naši političari ne žele da govore istinu. Laburistička i liberalna politička partija u Australiji odbijaju da kažu istinu. Radije bi zaštitili svoju patetičnu reputaciju i narušili ugled Australiji - kaže Keli.

On se još jednom izvinio najboljem teniseru sveta na tretmanu koji trenutno ima u Melburnu, ali i srpskom narodu.

Još jednom se izvinjavam Novaku Đokoviću u ime australijskog naroda i australijskog parlamenta. Izvinjavam se srpskom narodu. Ovo je sramota za našu naciju. Pokazuje dokle je pala naša velika država pod vođstvom liberalne i laburističke partije u Australiji - zaključio je Kreg Keli.